• 2012. 03. 05.

  Háromszéki Koncert Karaván - pályázati elbírálás

  «« vissza
 • Az óvodásoknak és kisiskolásoknak, 6 zenés produkciót ajánlanak az Égvilág zenekar, a Folker együttes, a Kelekótya együttes, a Kerekecske esztendőcske, a Minestrone Band és a Mozsikácska.
      A középiskolás fiataloknak, egyetemistáknak és fiatal felnőtteknek célcsoport kategóriában,  9 produkciójavaslat érkezett be. A Blúz Bend, a Cover ‘n cover, az Ego Sum, az Equinox együttes, Funky Munky zenekar, Kátai István, a Selfish Murphy zenekar és a Waterlily’s Band két produkciója várja a kedvező elbírálást.
      A felnőtteknek és nyugdíjasoknak szóló zenés produkciók kategóriájában az Omnibusz zenekar, a Transylmania együttes és a Vadrózsák zenekar nevezett be.
      A pályázati csomagok elbírálásra 2012. március 7-én kerül sor, egy öttagú szakemberekből és művelődésszervezőkből álló zsűri dönti el, hogy a Háromszéki Koncert Karaván győzteseit, akik egy háromszéki koncertturné (7 fellépés) megszervezését, valamint a tiszteletdíjak, az utazás-, a szállítás- és a hangosítás költségeinek kifizetését nyerik el.

 • Fotógaléria:

 •