• 2012. 09. 10.

  MESEKUNYHÓ - megyei vetélkedő

  «« vissza
 • A vetélkedő alatt 7 próbát kell kiállni/megoldani a benevezett csapatoknak: ezek közül egyik állandó próba (ez a vetélkedő teljes időtartama alatt végzendő), a többit  2-3 hetenként közöljük. A megoldásokat írásos, képes, digitális dokumentációk formájában kell a szakmai zsűrihez továbbítani.
  A vetélkedőre egy településről egy csapat nevezhet be, szükséges a település önkormányzatától, egyházi intézményétől vagy iskolájától, óvodájától bérbe kapott közösségi térre vonatkozó bizonylat (a helyiség min. 30 négyzetméteres terület kell legyen és nem lehet magánlakás), egy Nyilatkozat, hogy min. 2 évig a versenyző csapat rendelkezésére áll a helyiség és 1 éves jogszerű szerződés (másolat), a használatra vonatkozóan. Ha a versenyző csapatnak van saját közösségi tere, helyisége, akkor a tulajdonjogról szóló bizonylat elégséges. Feltétel még a csapatvezető (kapcsolattartó személy) önéletrajza, valamint egy rövid leírás a csapatról (a csapat neve, hány tagja van, életkorúk, foglalkozásuk és hogy, miért neveztek be a vetélkedőre).
  A vetélkedő ötletgazdája és lebonyolítója a Kovászna Megyei  Művelődési Központ, amelynek fenntartója Kovászna Megye Tanácsa.
      Iratkozni lehet személyesen a Művelődési Központ székhelyén, Szabadság tér 2 szám alatt, naponta 9-16 óra között. Vagy levélben elküldve a benevezéshez szükséges aktákat az intézmény postai címére (520008 – Szabadság tér, 2 szám, Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye). 

 • Fotógaléria:

 •