• 2012. 09. 30.

  MESEKUNYHÓ - rajtol a vetélkedő!

  «« vissza
 • A vetélkedő célja a települések közösségformálása, -építése, ezáltal a helyi identitástudat megerősítése,  a tárgyi és szellemi örökségünk, hagyományaink felkutatása, megélése, beépítése a hétköznapokba és ezek népszerűsítése minél szélesebb körben.

  A vetélkedő folyamatába bármelyik korosztály részt vehet, bízunk benne, hogy a próbákat úgy sikerült összeállítani, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt és mindenki hozzá tud tenni a nagy közös munkához.

  A nyeremény egy-egy mesekunyhó teljes felszerelése, egységesre tervezett, helyi mesterek által készített bútorok (polcok, asztalok, székek, fogas, stb.), kellékek (meseszőnyegek, függöny, falvédő, bábparaván stb.), játékok és különböző foglalkozáshoz szükséges felszerelések.

  A vetélkedő 7 próbája közül az egyik állandó próba (ez a vetélkedő teljes időtartama alatt végzendő), a többit  3-4 hetenként közöljük. A megoldásokat írásos, képes, digitális dokumentációk formájában kell a szakmai zsűrihez továbbítani (levélcím: 520008 – Szabadság tér, 2 szám, Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye vagy a mesekunyho@gmail.com elektronikus levélcímre).

  Annak érdekében, hogy élvezhető, hiteles vetélkedőt tudjunk biztosítani, innentől kezdve mi is meseszerű hangvételt használunk. A vetélkedőt mesével indítjuk és a próbatételek értékelését is meseszerűen tesszük közé.

  A kommunikációs csatornáink:

                          -  www.kultkov.ro

  -  a Mesekunyhó arckönyve (www.facebook.com/Mesekunyho)

  - a Sláger Rádió

                          - a Háromszék napilap

  A mese és a próbatételek írott és hanganyagok formájában lesznek kiközölve. A vetélkedőhöz kapcsolodó bármilyen kérdéssel Péter Orsolyát kell keresni a következő elérhetőségeken: 0757-047717 telefonszámon vagy a mesekunyho@gmail.com e-mailcímen.

  Szervező: Kovászna Megyei Művelődési Központ

  Főtámogató: Kovászna Megye Tanácsa

  Médiapartnerek: Sláger Rádió és Háromszék napilap

 • Fotógaléria:

 •