• 2012. 11. 12.

  TANULÁS, TUDÁS, BOLDOGULÁS - pályázati felhívás

  «« vissza
 •     A pályázat a következő kategóriákban van meghirdetve:

  II-IV osztályos kisiskolásoknak: Mi tetszik és mi nem tetszik az iskolában?!
  V. – VIII. osztályos diákoknak: Hogyan tanulnál az iskolában/mitől jó egy tanár?
  IX.- XII. középiskolás diákoknak: Mit szeretek még az iskolában és mi az amin változtatnék, ha lehetne?
  Felnőtt korosztály számára: Mire készít fel az iskola és mire nem? Mit kéne még nyújtson?
  Pedagógusok számára: Hogyan tanulna és hogyan tanítana?


      A pályázati munka hossza maximum két gépelt oldal (Times New Roman 12, 1 sorköz) lehet, de olvasható kézzel írott alkotásokat is elfogadunk. Csak azokat a pályázatokat vesszük figyelembe, amelyeken a szerzők neve, életkora, a pályázat kategóriája valamint az elérhetőségei szerepelnek. Egy pályázó, csak egy munkát küldhet be. A pályázatban tilos ízléstelen, mások személyhez fűződő jogait vagy emberi méltóságát sértő faji, nemzetiségi, nemi vagy politikai ellentéteket szító vagy gyűlöletkeltő elemeket szerepeltetni.A pályázaton val
  ó részvétel ingyenes. 
      A beérkezett pályamunkákat egy szakmai zsűri bírálja el, a nyertesek alkotásait közzétesszük az intézmény honlapján (www.kultkov.ro) és a napi sajtóban, valamint az ünnepélyes díjkiosztón (dec. 19.-én) értékes könyvcsomagokat és más nyeremények osztunk ki. 
  A beérkezett pályamunkákat nem küldjük vissza, a nyertesek anyagainak megjelenési jogát fenntartjuk.
  A pályázatokat 2012. december 7., péntek 13 óráig lehet elküldeni a következő postacímre: Kovászna Megyei Művelődési Központ, 520008 - Szabadság tér, 2 szám, Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye.

      A projekt támogatói Kovászna Megye Tanácsa és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, partnerek a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség és a Bod Péter Megyei Könyvtár.
  A pályázattal kapcsolatosan lehet érdeklődni a következő telefonszámon: 0757-047717 (Péter Orsolya) vagy az office@cultcov.ro címre küldött elektronikus levélben. Részletek az intézmény facebook oldalán.

 •