• 2012. 11. 15.

  Próbatételek

  «« vissza
 • Szent Mihály havának utolsó napján (Szept.30.) kihirdetettik az első próbatétel:  

  Figyelem, figyelem közhírré téttetik, keressétek meg a saját falutokban azt a helyet, amelyet   Mesekunyhóvá változtathattok. Találjátok ki, hogy a királylány milyen kincseket álmodott meg. Töprengjetek, hogy milyen kincsekkel és játékokkal örvendeztetnétek meg a királykisasszony utódjait. Hogyan vigyáznátok rá, hogy ez a tudás a gyermekeitekre is szálljon. Mindezeket írjátok, tervezzétek, fontolgassátok és latolgassátok, rajzoljátok le és küldjétek el a Király Őfelségének. Erre van 21 napotok!

   

  Szent Mihály havának utolsó napján (Szept.30.) kihirdetettik az állandó próba is:  

  Figyelem, figyelem....szólítsátok meg öreganyátokat, az öreg bölcseket és kérdezzétek meg, hogy ők hogyan élték hétköznapjaikat és ünnepeiket. Hozzátok vissza a régi időket, ahol együtt volt a falu népe!

  A mulatságok és a mindennapok megélt pillanatait (közös munka, közös ünneplés, közös élmények) örökítsétek meg és időszakosan tájékoztassátok Őfelségét. A Király javaslata, hogy a próba időtartama alatt, minden emléket rójjatok be a Nagy Könyvbe. Tanácskozzatok arról, hogy melyik lesz az az egyszeri alkalom és mikor, amikor a Király Őfelségét vendégül látjátok és erről tájékoztassátok egy héttel előtte. Ez a próbatétel végigkíséri mind a hét hónapot és a mindent eldöntő utolsó megmérettetésen kell számotteni róla. 

 • Fotógaléria:

 •