• 2012. 12. 19.

  Ünnepélyes díjkiosztó - TANULÁS, TUDÁS, BOLDOGULÁS pályázat

  «« vissza
 • A pályázatot 5 kategóriában hirdették meg és összesen 57 pályamunka  érkezett be, Háromszék minden szögletéből. A II-IV osztályos kisiskolások 18 dolgozatot küldtek a Mi tetszik és mi nem tetszik az iskolában?! témajavaslatra, a V. – VIII. osztályos diákok közül 17 válaszolt a Hogyan tanulnál az iskolában/mitől jó egy tanár? felhívásra; IX.- XII. osztályos kategóriában 10  diák részletezte Mit szeret még az iskolában és mi az amin változtatna, ha lehetne?!  A felnőtt korosztály Mire készít fel az iskola és mire nem? Mit kéne még nyújtson? - címen meghirdetett pályázatra egyetlen személy  válaszolt, a pedagógusok közül 11-en részletezték  a Hogyan tanulnának és hogyan tanítanának témakört.
      A beérkezett pályamunkákat 7 tagú szakmai zsűri bírálta el. A nyertesek alkotásait közzéteszik az intézmény honlapján, a napi sajtóban és a Kovászna Megyei Csutak Vilmos Pedagógusok Háza jövő évben megjelenő szaklapjában is.
      A projekt támogatói Kovászna Megye Tanácsa és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, partnerek a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség, a Csutak Vilmos Pedagógusok Háza és a Bod Péter Megyei Könyvtár.

 • Fotógaléria:

 •