Notice: Undefined index: user_lang in /home4/cultcov/public_html/index-akt.php on line 12
Kovászna Megyei Művelődési Központ
 • 2013. 04. 04.

  Háromszéki Koncertkaraván

  «« vissza
 • A pályázatot a következő kategóriákban hirdetjük:
  I. Óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló zenés produkció:
  Gyermekdalokat játszó csapatoknak, együtteseknek, zenekaroknak és egyéni előadóknak, akik olyan zenés produkciókkal nevezhetnek, amelyeknek alapja az énekelhető gyermekversek, a népzene, a népdalok, a népi játékok. Előnyös elbírálásban részesülnek azok a produkciók, amelyek interaktív jellegűek.
  II. Felnőtteknek szóló zenés produkció:
  Az ebben a kategóriában pályázó zenekarok, együttesek, csapatok és egyéni előadók olyan zenés produkciókkal jelentkezhetnek, amelynek alapjai a közkedvelt, múltat idéző magyar szerzemények. Ebben a kategóriában akár a régi magyar filmzenékből, akár a táncdalfesztiválok legendás előadóinak dallamaiból álló repertoár is elfogadott, akár új köntösben, más ritmusban és feldolgozásban.

  Pályázat kötelező tartalmi mellékletei:
  - A pályázati adatlap kitöltése;
  - Videó a pályázó produkcióról;
  - A műsorban szereplő dalok listája (repertoár);
  - Rider;
  Megjegyzés: Minden pályázó jogi háttérrel kell rendelkezzen (legyen számlaképes).

  A pályázat nyertesei kategóriánként egy háromszéki koncertturné (5 fellépés) megszervezését, valamint a következő költségek térítését nyerik el: tiszteletdíjak; utazási, szállítási költség; hangosítás (technikai eszközök);
  A beérkező pályázatokat a Kovászna Megyei Művelődési Központ által kijelölt szakértőkből álló Értékelő Bizottság véleményezi és bírálja el.                  
  A pályázatokat a Kovászna Megyei Művelődési Központ irodájában kell benyújtani személyesen, hétköznap 9-15 óra között, vagy postai úton (Sepsiszentgyörgy, 520008 Szabadság tér, 2. szám). Részletekért érdeklődni lehet a pályázat felelősénél, Babos Margitnál, a 0757-047712 telefonszámon, vagy a szmanyika@yahoo.com címre küldött levélben.
  A pályázat leadásának határideje: 2013. április 30, kedd 13 óra (beérkezési időpont).
  Az elbírálás folyamatáról részletesen a www.kultkov.ro honlapon tájékozódhatnak, valamint itt letölthető a pályázathoz szükséges adatlap.

   

 • Csatolt dokumentumok:

 • »» ADATLAP
 •