• 2023. 07. 07.

  XI. Mozsika Népzenei Műhelymunka

  «« vissza
 • A Kovászna Megyei Művelődési Központ és Kovászna Megye Tanácsának közös szervezésében 2023. augusztus 27. – szeptember 1.közöttkerül sor Csernátonban a XI. Mozsika népzenei műhelymunkára.


  A műhelymunkán a résztvevők kétféle tevékenység közül választhatnak, érdeklődésük függvényében:

  - népdaltanulás;

  - népzeneoktatás a következő hangszereken: hegedű, brácsa, nagybőgő.


  A népdaloktatás kiscsoportokban történik, míg a népzeneoktatás esetében a résztvevők a műhelymunka első napjaiban egyesével, vagy hangszerenként elosztott kiscsoportokban, az oktatók szakmai irányításával- zenei ismeretüknek megfelelően - tanulnak népzenét. Ezt követően, a műhelymunka további részében a csoportban való zenélés fortélyait gyakorolják, egy népi zenekar felépítése szerint.


  A műhelymunka során szerzett ismereteket a résztvevők a rendezvény zárónapján (pénteken) egyéni, illetve közös előadás keretében mutatják be egymásnak, illetve a nagyközönségnek.


  Jelentkezni, további részletekért érdeklődni személyesen a Kovászna Megyei Művelődési Központ székhelyén (Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 2. szám), a 0267-351 648-as és a 0742-14 86 87-es telefonszámokon, vagy a magoriistvan@cultcov.roés az istvan_magori@yahoo.com elektronikus postacímeken lehet.


  Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 14.


  A műhelymunka részvételi díja: 400 RON (amely tartalmazza a szállást, étkeztetést és a programot), amelyet kérünk banki átutalással az alábbi kincstári számlaszámra befizetni a jelentkezési határidő lejárta előtt.

  - RO64 TREZ 2562 1G33 5000 XXXX (kérjük, hogy a banki utalványon ne mulasszák el feltüntetni a Kovászna Megyei Művelődési Központ adószámát [Cod fiscal], amely a következő: 44 04 389, valamint a résztvevő személy nevét).


  A jelentkezéshez szükséges iratok a következők:

  1. Orvosi igazolás a családorvostól;

  2. Szülői beleegyezés (kiskorúak esetében);

  3. Részvételi nyilatkozat (felnőttek esetében);

  A 2. és 3. számú típusnyomtatványok megtalálhatók a csatolmányban.


  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 • Csatolt dokumentumok:

 • »» file
  »» file
 • Fotógaléria:

 •